06 - 5514 1220 info@bongaertsmontage.nl
Selecteer een pagina

Uw woning verduurzamen?
kies voor onze kozijnen

7

Bent u van plan om te verbouwen, een nieuwe woning te bouwen of een renovatie uit te voeren? In de huidige tijd is de focus op duurzaam wonen eerder regel dan uitzondering geworden. Wanneer u nadenkt over het verduurzamen van uw woning, komen isolatieopties zoals vloerisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie waarschijnlijk als eerste bij u op. Maar wist u dat goed isolerende kozijnen eveneens aanzienlijke energiebesparingen kunnen opleveren?

Oog voor de toekomst:
energiezuinige kozijnen

Onze kozijnen verminderen warmteverlies naar buiten, wat resulteert in lagere stookkosten en een verlaagde energierekening. Kunststof kozijnen bieden een duurzame oplossing die niet alleen het milieu ten goede komt, maar ook uw wooncomfort en portemonnee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek waarom kunststof kozijnen de ideale keuze zijn voor het verduurzamen van uw woning.

Kunststof, een duurzame optie

Onze kunststof kozijnen zijn vervaardigd met hoogwaardig materiaal en uitgerust met HR++ of HR +++ isolatieglas.

Ons aanbod omvat kunststof kozijnprofielen van VEKA, toonaangevende partner van de Europese kozijnfabrikanten. Zij zijn toegewijd aan het fabriceren, verbeteren en ontwikkelen van kunststof profielen voor kozijnen, ramen, deuren, rolluiken en meer. Bovendien zijn onze kunststof kozijnen volledig recyclebaar.

7
7

Gemak en langdurige prestaties

Naast hun duurzaamheid, staan kunststof kozijnen bekend om hun buitengewone onderhoudsgemak. Slechts af en toe afnemen met een doekje is voldoende om hun kwaliteit te behouden. In tegenstelling tot houten kozijnen, die regelmatig schilderwerk en intensiever onderhoud vereisen, gaan kunststof kozijnen jarenlang mee met minimaal onderhoud. Bovendien zijn houten kozijnen vatbaarder voor weersomstandigheden in vergelijking met kunststof kozijnen.

7

Subsidie

Twijfelt u over de financiële kant van de overstap naar nieuwe kozijnen? Door uw oude kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen kunt u wellicht gebruikmaken van de energiebesparende maatregelen die door de overheid worden aangeboden. Als particulier, zakelijke gebruiker of VvE kan je op deze → site kijken of je in aanmerking komt voor ISDE subsidie. 

Heeft u nog vragen laat ons u adviseren

7